• CT-Groene-SmalleStrook
Cooltrans-Diepvries-Transport

DIEPVRIESTRANSPORT

COOLTRANS is specialist in diepvriestransport op maat

Diepvriestransport is van essentieel belang in de voedingsindustrie, omdat diepvriesproducten in optimale staat op hun bestemming moeten arriveren. Dit vereist expertise, goed opgeleide chauffeurs en hoogwaardige vrachtwagen. Bij Cooltrans zorgen we ervoor dat jouw vracht van punt A naar punt B wordt vervoerd met de juiste vriestemperatuur gehandhaafd.

COOLTRANS’ kwaliteitseisen voor diepvriesvervoer

Als geen ander begrijpen wij bij Cooltrans dat uw bevroren producten zo snel en zo vers mogelijk op de plaats van bestemming moet arriveren. Voedselveiligheid staat dan ook centraal bij het vervoeren van onze diepvriesproducten. Wij garanderen dat jouw bevroren voedingsmiddelen veilig, hygiënisch en onder gecontroleerde omstandigheden worden vervoerd.

Temperatuur
Diepvriesproducten worden vervoerd bij -18°C. Bij Cooltrans wordt de temperatuur constant gemonitord waardoor wij u zwart op wit kunnen bewijzen dat uw producten in prima staat werden afgeleverd.

HACCP
Ons voedselveiligheidssysteem is gebaseerd op HACCP-principes en voldoet aan de wettelijke eisen.

Certificeringen
Cooltrans heeft het biocertificaat verkregen.

Onze mogelijkheden bij diepvriestransport

Heeft u diverse ladingen, verspreide afleverlocaties en variabele volumes? Wij plannen de meest efficiënte en milieuvriendelijke routes voor het vervoer van uw diepvriesgoederen.

In één transport kunnen zowel gekoelde, diepgevroren als ongekoelde producten worden vervoerd dankzij ons Bi-temperatuursysteem. Dit systeem stelt ons in staat uw diepvriestransport te combineren met uw koeltransport, terwijl de temperatuur voortdurend wordt gemonitord. Hierdoor kunnen wij u met zekerheid garanderen dat uw producten in optimale staat worden afgeleverd.

Onze dagelijkse leveringen omvatten een scala aan producten, waaronder biologische diepvriesproducten, glutenvrije diepvriesproducten  en delicatesse-artikelen zoals macarons en ijsjes. Of het nu gaat om individuele colli’s, palletzendingen of volle vrachten, wij bieden flexibele opties voor groupage of direct transport van punt A naar punt B.

Heeft u een ander product dat om diepvriestransport vraagt? Wij denken graag met u mee en vinden altijd een oplossing op maat. Wij staan klaar om aan uw transportbehoeften te voldoen met efficiëntie en betrouwbaarheid.

Diepvriesopslag

Wij bieden tevens de mogelijkheid om uw diepvriesproducten niet alleen te vervoeren, maar ook zorgvuldig op te slaan in onze goed uitgeruste magazijnen, zowel voor korte als langere periodes. Onze magazijnen zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten, waaronder geavanceerde koelsystemen en temperatuurcontroles, om uw diepvriesproducten veilig te bewaren. Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke opslag of voor een langere periode, wij garanderen dat uw producten onder optimale omstandigheden bewaard blijven. Dit biedt u gemoedsrust en de zekerheid dat uw producten altijd vers en van hoogwaardige kwaliteit zijn, gereed voor distributie wanneer u dat wenst.

Wij staan klaar om samen met u de perfecte logistieke oplossing te vinden voor zowel de opslag als het transport van uw goederen. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Cooltrans

Lichterveld 15
2870 Puurs

Bel ons vrijblijvend +32 475 53 40 04

This post is also available in: Engels