• CT-Groene-SmalleStrook
Cooltrans-Diepvries-Transport

DIEPVRIESTRANSPORT

COOLTRANS is specialist in diepvriestransport op maat.

Bent u op zoek naar diepvriestransport? Als geen ander begrijpen wij bij Cooltrans dat uw bevroren producten zo snel en zo vers mogelijk op de plaats van bestemming moet arriveren.

Het vervoer van uw diepvriestransport is bij ons altijd goed geregeld: u kunt in één combinatie zowel gekoelde als diepgevroren en ongekoelde producten laten vervoeren. Dankzij het Bi-temperatuursysteem in onze voertuigen wordt uw diepvriestransport geleverd in combinatie met uw koeltransport. Daarnaast wordt de temperatuur constant gemonitord waardoor wij u zwart op wit kunnen bewijzen dat uw producten in prima staat werden afgeleverd.

Biologische diepvriesproducten, glutenvrije diepvriesproducten, diepgevroren delicatessen zoals macarons en ijsjes behoren tot onze dagelijkse leveringen. Dit alles van colli tot palet of volle vracht, in groupage of van A naar B.

Naast het transporteren van uw diepgevroren producten kunnen deze ook met de nodige zorg worden opgeslagen in onze uitgeruste magazijnen, dit zowel voor een korte als een langere periode.

Bent u benieuwd naar een passende logistieke oplossing voor het opslaan en transporteren van uw goederen met bestemming België? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Cooltrans

Lichterveld 15
2870 Puurs

Bel ons vrijblijvend +32 475 53 40 04