• CT-Groene-SmalleStrook
Cooltrans-Opslag

OPSLAG

COOLTRANS beschikt over diepvriesopslag, gekoelde opslag en droge opslag.

Cooltrans is meer dan alleen een aanbieder van distributie- en transportdiensten: we zijn ook uw partner voor opslag van goederen. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht voor korte periodes of langdurige opslag, wij bieden flexibiliteit en ruimte die aan uw behoeften voldoen.

Met centraal gelegen opslagruimte in Puurs zorgen we ervoor dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden bewaard. Dit betekent dat u zelf geen opslagruimte hoeft te voorzien en dat u extra noodopslag kunt creëren tijdens drukke periodes, terwijl wij uw distributie efficiënt regelen.

Onze magazijnen zijn geschikt voor uw diepgevroren, gekoelde en droge producten. U kunt uw producten door ons laten ophalen of zelf leveren voor tijdelijke of langdurige opslag. Op verzoek kunnen wij ook uw goederen orderpicken, verzamelen en leveren aan uw klanten. Piece-picking is zelfs een van onze specialiteiten.

Als u ruimtegebrek heeft in uw eigen bedrijf of tijdelijke een andere plaats nodig heeft vanwege bijvoorbeeld renovaties, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Kortom, Cooltrans biedt complete logistieke ondersteuning om u volledig te ontzorgen.

Cooltrans

Lichterveld 15
2870 Puurs

Bel ons vrijblijvend +32 475 53 40 04