• CT-Groene-SmalleStrook
Cooltrans-Distributie

DISTRIBUTIE

COOLTRANS verzorgt uw distributie

Vanuit onze locatie in Puurs, strategisch gelegen aan de kruising van de verkeersassen N16 en A12, kunnen wij snel en efficiënt de belangrijkste steden zoals Brussel, Antwerpen en Gent bereiken. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om fijnmazige distributie te verzorgen in de stadskernen van deze steden, maar ook in Leuven, Hasselt, Brugge, Kortrijk en meer.

Door onze ervaring en betrouwbare dienstverlening hebben veel klanten ons hun distributieopdrachten toevertrouwd in deze regio’s.

Bij ons staan klantgerichte logistieke oplossingen centraal. Met onze flexibele aanpak en focus op kwaliteit en efficiëntie streven we ernaar om uw logistieke processen te optimaliseren en u een hoogwaardige service te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet.

Distributie in al zijn facetten

Cooltrans verzorgt uw distributieronde zowel in koeltransport, diepvriestransport als droog transport.

Koeltransport
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om bepaalde goederen gekoeld te transporteren? Bij Cooltrans bent u aan het juiste adres voor uitbesteding van koeltransport. Wij staan garant voor het snel en efficiënt leveren van uw gekoelde producten. Dankzij ons prima uitgerust wagenpark en onze ervaren chauffeurs brengen wij uw goederen in topconditie tot bij u.

Diepvriestransport
Wilt u voorkomen dat diepvriesproducten onderweg bederven en beschimmelen terwijl u ze levert aan verschillende klanten? Vertrouw op het diepvriestransport van Cooltrans: gedreven, punctueel en … altijd onder het vriespunt. Alle voertuigen voor diepvriestransport zijn uitgerust met geavanceerde vriesinstallaties en uitstekende isolatie, zodat ze gedurende de hele rit de juiste temperatuur behouden.

Droog transport
Het overlaten van het transport van uw colli’s of palletgoederen en het bijbehorende logistieke proces aan ervaren en deskundige logistieke bedrijven is aan te raden. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Cooltrans een betrouwbare vrachtwagenvloot en distributienetwerk opgebouwd in heel België.

Cooltrans

Lichterveld 15
2870 Puurs

Bel ons vrijblijvend +32 475 53 40 04