• CT-Groene-SmalleStrook
Cooltrans-Koeltransport

KOELTRANSPORT

COOLTRANS is gespecialiseerd in op maat gemaakt gekoeld transport.

Ons bedrijf, gevestigd in Puurs, is gespecialiseerd in koeltransport. Als toegewijde logistieke dienstverlener leveren we voornamelijk gekoelde goederen binnen België. Onze klantenkring omvat diverse sectoren zoals horeca, detailhandel, woonzorgcentra, ziekenhuizen, grootkeukens, groothandels en supermarkten.

Koeltransport op maat

Bij Cooltrans bieden we een uitgebreide service aan waarbij we uw gekoeld transport naadloos kunnen combineren met droog of diepvriestransport, waardoor we aan al uw logistieke behoeften kunnen voldoen.

We streven er altijd naar om uw koeltransport op tijd en volgens afspraak bij uw klant af te leveren. Aarzel dus niet om ons vragen te stellen, want we staan open voor alle mogelijkheden en zijn bereid om uw specifieke vereisten te bespreken en te vervullen!

Professioneel ingerichte koelplaatsen

Heeft u geen directe levering nodig voor uw goederen? Geen zorgen! Bij ons kunt u gebruikmaken van onze gekoelde opslagfaciliteiten waar uw producten voor een bepaalde of onbepaalde tijd veilig worden bewaard. Onze professionele installaties garanderen dat uw gekoelde producten in optimale conditie blijft, zodat we deze op een later moment in topkwaliteit kunnen afleveren bij uw klant.
U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op onze opslagmogelijkheden om uw goederen veilig en vers te houden totdat ze klaar zijn voor verzending.

Uw gekoeld transport door ervaren chauffeurs

Onze vrachtwagenchauffeurs worden zorgvuldig gekozen om aan onze hoge eisen te voldoen. Ze kennen alles over koeltransport, werken al lang met ons samen en begrijpen precies wat we nodig hebben. Onze mensen zijn niet alleen ervaren, maar ook heel gemotiveerd. Ze doen hun werk met veel enthousiasme en passie. Je ziet hun inzet voor goede service in alles wat ze doen. We vinden het belangrijk dat onze mensen professioneel zijn, omdat dit ervoor zorgt dat we altijd goede en betrouwbare diensten aan onze klanten kunnen leveren. Bij ons vind je geen onverschilligheid, maar juist een team van toegewijde mensen die klaarstaan om elke uitdaging aan te gaan en onze klanten te verrassen.

Onze vloot speciaal uitgerust voor uw koeltransport

Onze koeltransportdienst in Puurs maakt gebruik van vrachtwagens met bi-temperatuursystemen, wat optimale omstandigheden tijdens het transport garandeert. Dankzij nauwkeurige temperatuurregistratie in de laadruimte, houden we uw gekoelde producten tijdens de hele reis constant in de gaten, om de kwaliteit te waarborgen. Of het nu gaat om een enkel pakket of een volledige lading, wij staan klaar als uw betrouwbare partner voor het vervoer van gekoelde goederen in Puurs.

Van kleine zendingen tot grote palletleveringen, we bieden een flexibele en efficiënte service die voldoet aan uw specifieke behoeften. Met onze uitgebreide ervaring en toegewijde team zorgen we voor een vlekkeloze logistieke oplossing voor al uw gekoelde opdrachten, waarbij we streven naar maximale klanttevredenheid en productintegriteit. Kies voor onze koeltransportdienst en verzeker uzelf van een probleemloos transport van uw gekoelde goederen in België.

Cooltrans

Lichterveld 15
2870 Puurs

Bel ons vrijblijvend +32 475 53 40 04