• CT-Groene-SmalleStrook
Cooltrans-Koeltransport

KOELTRANSPORT

COOLTRANS is specialist in gekoeld transport op maat.

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in koeltransport en zijn gevestigd in Puurs. Als logistieke dienstverlener leveren wij uw gekoelde goederen hoofdzakelijk in België. We denken hierbij aan horeca, winkels, woonzorgcentra, ziekenhuizen, grootkeukens, groothandelaars en supermarkten.

Koeltransport door ervaren chauffeurs

Onze vrachtwagenchauffeurs werken volgens onze zeer hoge kwaliteitseisen. Ze kennen de speciale eisen die aan het koeltransport gesteld worden, ze zijn langdurig aan ons verbonden en hebben aan een half woord genoeg. Wij werken uitsluitend met gemotiveerde mensen die hun job uitvoeren met passie.

Onze koelwagens speciaal uitgerust

Onze koelafdeling beschikt over wagens die zijn uitgerust met een bi-temperatuursysteem.  Door de temperatuurregistratie in de laadruimte worden uw gekoelde producten tijdens de reis goed in de gaten gehouden.

Wij vervoeren uw gekoelde opdrachten van 1 colli tot palletzendingen of complete ladingen.

Koeltransport op maat

Cooltrans biedt heel wat mogelijkheden: uw gekoeld transport kan perfect combineert worden met uw droog transport of diepvriestransport.

Verder doen wij er alles voor om uw koeltransport op de afgesproken tijd bij uw klant te laten arriveren. Aarzel niet om ons een vraag te stellen, want alles is bespreekbaar!

Professioneel ingerichte koelplaatsen

Uw goederen dienen niet meteen geleverd te worden? Geen probleem!
Wij voorzien een gekoelde opslagplaats waar uw producten voor bepaalde of onbepaalde tijd worden opgeslagen. Onze professionele installaties zorgen er voor dat uw koeltransport in prima staat verkeert waardoor we deze later in topkwaliteit afleveren bij uw klant.

Cooltrans

Lichterveld 15
2870 Puurs

Bel ons vrijblijvend +32 475 53 40 04