• CT-Groene-SmalleStrook
Cooltrans-Droogtransport

DROOG TRANSPORT

COOLTRANS verzorgt van bij zijn ontstaan droog transport, transport onder ambiante temperatuur.

Cooltrans is uw betrouwbare B2B-partner voor droog transport binnen België. We bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding, waardoor u verzekerd bent van kosteneffectieve oplossingen.

Onze sterke punten? Ervaren chauffeurs, uitgebreide kennis van nationale wegen voor transport, en een moderne vloot van goed onderhouden vrachtwagens. Ons diverse wagenpark omvat voertuigen van bestelbussen tot vrachtwagens, allemaal uitgerust met laadkleppen. Of het nu gaat om individuele colli’s, pallets of volle vrachten, wij zorgen voor het vervoer ervan.

Met onze locatie in Puurs zijn we strategisch gelegen in het hart van de Belgische markt, waardoor we de ideale partner zijn voor al uw logistieke behoeften.

Bent u op zoek naar een passende logistieke oplossing voor het transport van uw goederen naar bestemmingen in België? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

COOLTRANS’ kwaliteitsgaranties bij droog transport

We bieden verschillende garanties:

Snelheid
We garanderen dat uw zending binnen de afgesproken termijn op de afgesproken locatie wordt afgeleverd.

Transparante prijzen
Bij ons staat transparantie voorop. U kent op voorhand de kostprijs van de rit en betaalt dan ook enkel voor de afgelegde afstand en de tijd van de chauffeur, niets meer en niets minder.

Flexibiliteit
Heeft u een last-minute opdracht voor Cooltrans? We reageren vrijwel meteen en doen al het mogelijk om aan uw behoeften te kunnen voldoen.

Cooltrans

Lichterveld 15
2870 Puurs

Bel ons vrijblijvend +32 475 53 40 04