Diepvriesopslag van één week tot meerdere jaren

Koel- en diepvriesopslag met of zonder orderpicking regio Hulshout

Op zoek naar een bedrijf dat zorgt voor bewaring van uw goederen in koel- op vriestemperatuur? Kies dan voor Cool Trans!

Als ervaren bedrijf in transport, opslag en orderpicking zorgen wij ervoor dat uw goederen in de beste omstandigheden bewaard worden. Zowel voor het koelen als voor het invriezen van diverse goederen kunt u bij ons terecht. Onze volledig professioneel ingerichte stockageruimte is voorzien van de modernste technieken die ervoor zorgen dat zowel voeding als andere producten steeds in de gewenste temperatuur bewaard worden.

Ook voor orderpicking zijn wij uw geschikte partner. Wij stockeren per pallet of per colli, afhankelijk van uw wensen. Naar tijdslimiet hebben wij geen vooropgestelde voorwaarden. Dus uw goederen kunnen gestockeerd worden voor een week of voor meerdere jaren.

Wij bieden u een volledige oplossing op maat of zelfs een totaal logistiek pakket indien gewenst. Bel of mail ons daarom meteen voor meer info betreffende onze koel- en diepvriesopslag regio Hulshout!

Contacteer ons!
015 70 00 26